Over mij

WIE IS KIMBERLEY?

Hola!

Leuk dat je wil weten wie ik ben! Mijn naam is Kimberley vom Kothen, in 1990 geboren en ik ben een enthousiaste fotografe. Mijn woonplaats is Amsterdam, maar voor jouw fotosessie ben ik bereid door het hele land en over grenzen te reizen! Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management aan de Hogeschool van Haarlem heb ik een voorliefde voor fotografie ontwikkeld, daarbij ben opgegroeid in een huishouden waar de camera nooit ver weg was. In 2011 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en daarna ging het razendsnel. Van een hobby ging mijn fotografie over in een passie, en ik ging steeds meer portretsessies fotograferen voor vrienden en kennissen. Later werd ik ook steeds vaker gevraagd om op bruiloften te fotograferen. Vanaf 2012 deed ik, met mijn functie als fotografe, veel ervaring op binnen een fotomarketingorganisatie in Amsterdam. Eind 2014 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn beroep te maken, waardoor Kimberley vom Kothen photography is ontstaan.

Het mooiste aan fotograferen vind ik het vastleggen van bijzondere momenten, gewoon zoals ze zijn. Ieder moment heeft zijn eigen verhaal en dat probeer ik te vertalen in mijn fotografie. Naast fotografie, word ik gelukkig van: yoga, reizen, hardlopen, lange zomeravonden, een goed glas wijn en het gezelschap van mijn lieve familie en vrienden. Mijn (fotografie)stijl kan omschreven worden met een romantische stijl, waarbij ik graag de nadruk leg op details. Denk aan een mooie, ietwat overbelichte foto met lichte accenten. Wil je een goed beeld krijgen van de stijl waarin ik fotografeer? Neem dan een kijkje in mijn portfolio en laat je inspireren!

Als je vragen hebt, stuur me dan een mailtje! Bij het maken van afspraken zorgen we er samen voor dat het eindresultaat naar jouw wensen vormgegeven wordt. Misschien tot snel!

Liefs,

Kimberley vom Kothen

Vind mij

LEUKE FEITJES

50+ BLIJE KLANTEN

600 PORTRET FOTO’S

1000 NATUURFOTO’S

70000 FOTO’S GESCHOTEN

15 LANDEN BEZOCHT

500 LATTE’S GEDRONKEN