Kimberleyvomkothen goes international!

Kimberleyvomkothen goes international!

Tijdens de Bosch Planer- en Kundentag die op 9 juni gehouden werd in de Duitse plaats Leipzig, was ik aanwezig om het team van UAV op de foto te zetten. Tijdens de Bosch Planer- en Kundentag kwamen technische hoogstandjes bij elkaar op het klantencentrum van Porsche. Porsche Leipzig is een prachtige locatie met zijn 3,7 kilometer omheinend circuit met spectaculaire bochten en lange rechte stukken, speciaal om een nieuwe Porsche mee te nemen voor een ritje. Op de derde en tevens bovenste verdieping van Porsche Leipzig bevindt zich een prachtige wisseltentoonstelling met een spannende mix van historische en hedendaagse Porsche modellen.

DSC_8956

Tijdens de Planer- en Kundentag waren er zo’n 100 bezoekers aanwezig en werd alles op het gebied van de nieuwste beveiligingssystemen besproken. Een aantal stands waren aanwezig om tijdens de lunch en koffiepauzes het aanbod van nieuwe beveiligingssystemen tentoon te stellen. UAV International maakte hier onderdeel vanuit.

DSC_9348

UAV International verkoopt en verhuurt drones in combinatie met vakkundige drone-piloten, voornamelijk in Duitstalige gebieden (Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk). Ik verzorg voor dit bedrijf de foto’s van de evenementen en andere aangelegenheden. Daarnaast maak ik onderdeel uit van het marketing-team van UAV International, erg leuk!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *