Referenties

 

Rick & CélineBruidspaar

10-7-15: de mooiste dag van ons leven, die perfect op beeld is gebracht door Kimberley. Kimberley besprak vooraf wat wij belangrijk vonden om terug te zien op de foto’s. Onze wensen heeft zij dan ook heel goed en mooi op beeld gezet. Zij maakt goed gebruik van de ruimte en locaties waar wij waren. Wat wij heel mooi vonden is dat zij op de goede ‘moment’ foto’s maakt, waardoor je veel spontane foto’s krijgt.  Wij voelde ons heel erg op ons gemak bij haar net als de rest van onze gasten. Toen we terug kwamen van onze reis (3weken later) kregen we de fotos al. Heel leuk, omdat je dan nog zo in die sfeer zit. Kortom; wij raden Kimberley bij iedereen aan!

Rachel SiwalettiFounder De Huismuts / Hotspot editor

ANNELIJ CLEMENSMARKETING / UAV INTERNATIONAL

Kimberley kan zulke mooie foto’s maken doordat ze niet alleen de juiste techniek beheerst. Ze is ook een heel lief open persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze kan goed situaties inschatten zodat juist die mooiste moment op de gevoelige plaat vast gelegd kunnen worden. De uiteindelijk resultaten zijn prachtig en net iets anders dan gewoon.

Chiel & ManonBruidspaar

Op 5 november zijn wij getrouwd. Wij hebben een onvergetelijke dag en avond gehad. Kimberley is vanaf de ochtend tot laat op de avond aanwezig geweest en ze heeft echt super mooie foto’s afgeleverd. Zij is een fijne fotografe die fijn is in de omgang en niet te aanwezig. Alle gasten hebben haar als een prettig en professionele fotografe ervaren. Voorafgaand de bruiloft hebben wij kort doorgesproken wat wij graag wilden qua foto’s. Kimberly dacht mee en kwam met leuke ideeën. Door de dag en avond heen heeft Kimberley zeer veel foto’s gemaakt maar wij hebben vrij weinig van alles gemerkt. Het was heel prettig. Wij konden lekker onze gang gaan en erop vertrouwen dat alle mooie momenten goed werden vast gelegd. Een week na de bruiloft hebben wij onze foto’s ontvangen. Ze zijn heel erg gaaf geworden. Hele mooie kwaliteit! Wij hebben zelf het trouwalbum gemaakt omdat wij dat graag wilde. Het album is boven verwachting mooi geworden doordat de foto’s ook goed zijn gelukt en alle bijzondere momenten er op staan. De sfeer heeft zij goed tot uitdrukking laten komen in de foto’s. Wij zullen Kimberly zeker aanraden als trouwfotografe want ze heeft het perfect gedaan!

Daan & SophieBruidspaar

Wij zijn in juni 2014 getrouwd. Een bijzondere dag, waar we dankzij Kimberley een mooie, tastbare herinnering van hebben. We wilden graag spontane foto’s. We zijn blij met het resultaat; foto’s van de dag, zoals die was. Ook de manier waarop Kimberley werkte was erg prettig. We hebben van verschillende gasten gehoord dat ze hen leuk benaderde en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Ook erg fijn is dat we alle foto’s snel en digitaal doorgestuurd kregen.

Frits MöllerInstructeur / UAV International

Kimberley is een heerlijke meid in de omgang. Ze weet precies wat ze wil, heeft veel geduld met de klanten en brengt steeds datgene op “papier (digitaal)” wat je zelf verwacht. Echt heel goed, ik wist zelf niet dat ik nog zo’n knappe gozer was! Iedereen van de cursus was enthousiast.